+31(0)6 46 10 46 99 robert@bernsmassagepraktijk.nl

TESTIMONIALS

De kracht van aanraking zelf ervaren.

Wat onze klanten zeggen

“Het maakt niet uit met welke klachten je naar Robert toe gaat, hij verlicht ze. Elke keer als zijn handen het werk hebben gedaan, ben ik als herboren. Mijn geest is rustig, mijn lichaam voelt weer als een geheel en mijn angsten, stress of pijnklachten zijn aanzienlijk verminderd. Echt een belevenis voor body, mind and soul. Echt een aanrader!”

“Een massage van Robert betekent letterlijk en figuurlijk ‘geraakt’ worden. Fysiek voel ik me na afloop heerlijk ontspannen. Maar Robert werkt ook op een ander niveau, vanuit zuivere intuïtie, waardoor hij me figuurlijk raakt. Ik word aan het denken gezet door zijn rake opmerkingen zodat ik op meerdere lagen veel aan zijn massage heb.”

“Robert is een sympathieke, invoelende man. Zijn levenservaring en kunde maken dat hij de behandeling aanpast aan hetgeen je nodig hebt. De suggesties die hij maakt, zijn waardevol en geven je stof tot nadenken. Na de massage was ik weer geaard en voelde mijn lichaam en geest veel meer ontspannen aan.”

“De sfeer is relaxed, ontspannend en de massages doen mij echt goed. Zoveel rust, persoonlijke aandacht en tijd. Robert is een geweldige masseur, hij verstaat zijn vak als geen ander. Hij begrijpt wat voor een persoon hij “onder handen” heeft en stemt zijn aanpak, de benadering en behandeling daarop af. De perfecte combinatie van klachtenbehandeling en ontspanning.”

“Zowel goed voor lichaam als geest. Robert voelt perfect de behoefte van de mens aan wat kan leiden tot een aangename rust. Een echte aanrader, zeker doen.”

“Robert’s massage is een aanrader. Met veel aandacht laat hij je heerlijk ontspannen. Hij voelt aan waar hij goed aan doet.”

“Genoten van een heerlijke ontspanningsmassage in een prettige sfeer. Echt een verwenmoment voor lichaam, geest en ziel. Een aanrader!”

“Heel bijzonder.”

“Prettige sfeer en behandeling.”

“Zeer aangenaam en professioneel.”

Echt een verwenmoment voor lichaam, geest en ziel.
“Ik ben vandaag geweest voor een sportmassage. Super ervaring! Je kan goed merken dat Robert zijn werk leuk vindt. Fijne sfeer en een goede massage!”

“Goede massage in prettige omgeving en sfeer gehad. Fijn dat het op korte termijn nog ingepland kon worden.”

“Hele fijne ervaring gehad. Mijn hoofdpijn en de pijn in mijn nek waren eindelijk weg.”

“Erg fijne behandeling, zeer persoonlijk en professioneel. De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt.”

“Wat een bijzondere ervaring! Ik maak zeker nog een afspraak.”

“Was leuk.”

“In één woord: SUPER!”

“Altijd tevreden over de massage.”

“Hier knap ik van op.”

“Super!”

Een massage van Robert betekent letterlijk en figuurlijk ‘geraakt’ worden.
“Een hele fijne en prettige ervaring, hier weten ze hoe je met klanten omgaat. Ze geven je alle tijd en ruimte die je als klant nodig hebt om je om te kleden of om bij te komen van de massage. De massage was zeer goed en fijn. Het is een kleine salon maar zeer professioneel.”

“Vol spierspanning binnen gekomen, aan het einde van de massage volledig ontspannen en met veel minder pijn weer weg gegaan. Robert zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en totaal kunt ontspannen. Goede gesprekken gevoerd en het is ook prima om er in stilte te zijn.”

“In een prettige sfeer een hele goede ontspanningsmassage gehad, er werd heel goed ingespeeld op persoonlijke wensen.”

“Een bezoek aan Berns Massagepraktijk is een feestje. Robert verstaat zijn vak en weet elke keer weer de ontspannenheid op te roepen. Ik kom steeds graag terug.”

“Top ervaring bij Berns. Je komt helemaal tot rust. Kom elke keer weer terug om alles los te gooien. Echt een aanrader!”

“Een hele fijne massage, ontspannend voor lichaam en geest! Zeker een aanrader!”

“Wat een bijzondere massage. Mijn hele body, mind & soul zijn ontspannen.”

“De ontspanningsmassage was erg goed. Robert is een uitstekend masseur. Ik ga zeker nog eens weer.”

“Zeer prettige en goede intuïtieve massage mogen ontvangen. Ik ga zeker nog eens terug.”

“Ik heb een heerlijke massage gekregen, waarbij ik echt merkte dat Robert vol aandacht masseert.”

Ontspannend, ondersteunend, helpend en helend.
“Ontspannende ontvangst en prettige benadering. De behandeling was prettig en ontspannen. Je voelt je als herboren. Een aanrader.”

“Super ervaring. Heerlijke massage, voelt letterlijk of je alle “shit” achterlaat en je vertrekt hernieuwd. Een soort reset, terug naar de fabrieksinstellingen. 😉 Super!”

“Sinds twee maanden krijg ik bijna wekelijks een massage van Robert. Ik ervaar dit iedere keer als weldadig en ontspannen. Zijn benadering is erg prettig en persoonlijk. Aan te bevelen!”

“Robert is een ervaren masseur, werkt erg intuïtief en weet wat hij doet. Daarnaast is hij zeer professioneel en geïnteresseerd in waar klachten vandaan zouden kunnen komen. Heel fijn!”

“Tot de volgende keer.”

“Heerlijk! Voor herhaling vatbaar.”

“Een heerlijk rustige omgeving met een hele fijne behandeling.”

“Gun jezelf een massage van Robert. Ontspannend, ondersteunend, helpend en helend. Gewoon doen!”

“Hele fijne, persoonlijke manier van masseren. Speelt heel prettig in op wat je nodig hebt met veel respect voor persoonlijke grenzen.”

“Fijne massage gehad en een goed gesprek. Prettige en rustige persoonlijkheid. Ging er met een goed en positief gevoel weg.”

Dit is veel meer dan een massage. Robert neemt heart, mind & body onder handen.
“Topmassage gehad, precies aangevoeld wat mijn lichaam nodig had!”

“Kom hier graag. Zeer professionele behandeling, echt een aanrader.”

“Een hele fijne massage door een masseur die precies weet wat hij doet. Echt een enorme aanrader!”

“Jeetje mina wat is hij goed. Dit is veel meer dan een massage. Robert neemt heart, mind and body onder handen. Dankbaar dat deze heilzame ervaring, op dit niveau, in Nederland te vinden is. Dank Robert! Was fantastisch.”

“Heel goede massage, erg professioneel. Echte aanrader!”

“Kleine praktijk met goede massage.”

“Totale ontspanning na massage met gouden handen!”

“Prima, alom.”

“Toppie ;-D”

“Heel goed.”

Heel bijzondere massage. Ik ben blij met de inzichten die me gegeven zijn.
“Ik had een ïntuitieve massage van 40 minuten. Ik werd met respect behandeld. De massage was heerlijk, kan het iedereen aanraden. Volgende keer sparen voor een behandeling van 55 minuten.”

“De massage was uitmuntend. Robert is een gepassioneerd masseur. Hij begrijpt goed dat de massage meer is dan alleen de behandeling. Aanrader. Chapeau!”

“Bijzonder fijne en goed aangevoelde intuïtieve massage.”

“Heel bijzonder en ben blij met de inzichten die me gegeven zijn. Ik voelde me heel veilig.”

“Massage was top! Helemaal ontspannen weer naar huis gegaan.”

“Een aanrader!”

“Altijd goed. Top.”

“Robert vond ik naast een hele goede masseur ook qua persoonlijkheid prettig. Zeker een aanrader.”

ZELF TOTALE ONTSPANNING ERVAREN?

Maak meteen een afspraak voor een heerlijke, professionele massage.

© 2017-2021 Berns Massagepraktijk | Made with ♥ by Mana Creative Studio