+31(0)6 46 10 46 99 robert@bernsmassagepraktijk.nl

BERNS MASSAGEPRAKTIJK

Verbinding. Dat moment waarop jij geraakt wordt in jezelf. Daarom ben ik hier.

Je af en toe laten masseren doet wonderen voor lichaam en geest.
Dus waarom zou je je dat zelf niet wat vaker gunnen?

Niemand is immuun voor stress.

We werken allemaal te hard, we willen en moeten te veel.
En we vergeten daarbij vaak tijd voor onszelf te nemen.

Massage is een vorm van aanraking die ontspanning en rust
voor lichaam en geest biedt. Ervaar nu zelf de ontspannende
en helende kracht van de aanraking.

Helende handen & verbinding

Robert Berns is al lang met zijn persoonlijke ontwikkeling bezig en al vroeg ontdekte hij zijn helende krachten. Hiervoor is hij zelf diep moeten gaan. Na een burn-out in 2000 is hij een opleiding psychosynthese gaan volgen waar hij zijn reis naar binnen aanvaardde, de ontmoeting met zichzelf aanging. Dat leidde tot een grote ommekeer: van management ambities naar dienstbaarheid.

Zo is massage, handoplegging en magnetiseren op zijn pad gekomen. Ook coaching is een vanzelfsprekendheid geworden. Zijn helende handen doen veel meer dan alleen masseren. Dat mag je uiteraard zelf ontdekken.

Robert’s missie is verbinding. “Dat moment waarop jij geraakt wordt in jezelf, daarom ben ik hier.” Dienstbaar zijn aan anderen en bijdragen aan hun welzijn is wat hem beweegt.

Kracht van de aanraking & totale ontspanning

Na diverse omzwervingen en veel levenservaring, wist Robert dat hij meer wilde doen met de kracht van de aanraking. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als masseur in een wellness centrum en werkt als vrijwillige masseur in een hospice. Ook volgt hij diverse cursussen om zich te blijven ontwikkelen.

Vanuit zijn passie en ervaring is Berns Massagepraktijk ontstaan. Een professionele praktijk voor massages van lichaam en geest.

Stress zet zich vast in je lichaam. Een massage van Robert doet veel meer dan alleen spanningsklachten wegnemen. Uiteindelijk wil hij mensen helpen weer naar hun lichaam te luisteren, te leren ontspannen. “Je lichaam spreekt op elk moment tegen je. En als je niet luistert, dan gaat je lichaam harder spreken.”

Aanraking en verbinding staan in elke massage centraal. Hiervoor creëert Robert een veilige en vertrouwde omgeving, waarin je je kunt overgeven. Je komt weer thuis in je lichaam, leert beter te voelen en te luisteren en ervaart totale ontspanning.

© 2017-2021 Berns Massagepraktijk | Made with ♥ by Mana Creative Studio