+31(0)6 46 10 46 99 robert@bernsmassagepraktijk.nl

3-in-1 massage

Geraakt worden op een dieper niveau met deze ontspanningsmassage.

WAT IS EEN 3-IN-1 MASSAGE?

Van oudsher is een massage geen luxe, maar een noodzaak. Het is een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen en een ware traktatie voor lichaam en geest. Om dagelijks lekker in je veel zitten en goed te functioneren, is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt en dat je lichaam in een ontspannen modus komt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Een 3-in-1 massage gaat nog een stapje verder dan ontspanning. Deze bijzondere massage geeft inzicht in wat het lichaam probeert uit te drukken en geeft handvatten voor de toekomst. Het ruimt op, maakt schoon, zodat je weer alle ruimte voor je zelf hebt. Een intensieve massage voor mensen die de ontmoeting met zichzelf niet uit de weg gaan.

 

DE BIJZONDERE KRACHT VAN EEN 3-IN-1 MASSAGE

Bij een 3-in-1 massage gaat het om ontspanning en bewustwording, waarbij aanraking en verbinding met je diepere zelf centraal staan. Het is een combinatie van massage, healing en coaching op basis van het mensbeeld vanuit de psychosynthese. Met een 3-in-1 massage word je geraakt in jezelf en dat is précies waar de kracht van deze massage zit.

ERVAAR DE BIJZONDERE KRACHT VAN 3-IN-1

Neem voorafgaande aan de 3-in-1 massage contact met ons op voor een kort intake gesprek (gratis).

ERVAAR DE BIJZONDERE KRACHT VAN 3-IN-1

Neem voorafgaande aan de 3-in-1 massage contact met ons op voor een kort intake gesprek (gratis).

MASSAGE AANBOD

Naast deze heerlijke intensieve 3-in-1 massage bieden we ook een aantal andere, bijzondere massages.

Er is er altijd wel één die bij jou past.

© 2017-2021 Berns Massagepraktijk | Made with ♥ by Mana Creative Studio