+31(0)6 46 10 46 99 robert@bernsmassagepraktijk.nl

BEDRIJFSMASSAGE

Onderhoud van het menselijk kapitaal van je organisatie.

BEDRIJFSMASSAGE VOOR MEDEWERKERS

Mensen die veel en hard werken krijgen vaak rug-, schouder- en nekklachten. Daarnaast vergeten juist deze mensen om na alle inspanning ook weer te ontspannen en krijgt hun lichaam niet de extra aandacht die het verdient.

Een rug-, schouder- en nekmassage op een ontblote bovenrug is een stevige, werkzame massage. Dit vermindert eventuele klachten, werkt ontlastend voor lichaam en geest en zorgt voor een heerlijke ontspanning. Ook bevordert het de vitaliteit van medewerkers en draagt het bij aan burn-out preventie. Een ontspannen medewerker komt niet snel ziek thuis te zitten.

 

ONTSPANNING EN GEZONDHEID VOOR JE MEDEWERKERS

Met regelmatige massages voor je medewerkers draag je bij aan de gezondheid en fitheid van je medewerkers. Dit helpt bij het verlagen van het ziekteverzuim. Een win-win situatie dus.

Berns Massagepraktijk is voor een aantal dagen per maand beschikbaar voor bedrijfsmassages in de regio Eindhoven. Verwen je medewerkers met een heerlijke rug-, schouder- en nekmassage. Neem geheel vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

ONDERHOUD VAN JE MENSELIJK KAPITAAL

ONDERHOUD VAN JE MENSELIJK KAPITAAL

MASSAGE AANBOD

Of kies uit één van onze andere professionele massages.

© 2017-2021 Berns Massagepraktijk | Made with ♥ by Mana Creative Studio